sarahansson

Kategori: Vloggar

FLYTTVLOGG

Äntligen kommer flyttvloggen! Tog mig ett tag att redigera den, haha. Hade så mycket material så var svårt att klippa ner den, så den kan vara lite osammanhängande. Kul att ha det dokumenterat iallafall! :) Blev lite liten när jag la in den här, men klicka på den så ni kommer till Youtube så kan man se lite större. 

Vlogg från helgen

Här kommer en liten video från helgen när Victor fyllde år och vi var på hotell. Har "gett upp" vloggandet lite eller vad man ska säga, eller jag tänker inte göra det riktigt som jag gjort innan. Känner inte att jag har något intresse av att filma liksom "daily vlogs" när egentligen inget händer, men tycker fortfarande att det är kul att filma och framförallt att redigera, speciellt olika klipp tillsammans med musik och sådär. Så tänker fortsätta filma när det händer något speciellt. Kanske en resa, och då göra en lång video för hela resan, eller som den här helgen. Funderar också på att göra en lång video om flytten, lite när jag packar och fixar och sådär. Får se!

Ny vecka och ny vlogg

Hej på er! Längesen nu, har inte kommit in på for.me på flera dagar, vet inte vad som är felet. Vårt internet har varit så dåligt hemma de senaste dagarna och det verkar som att just for.me absolut inte går att ladda? Haha, så konstigt. Haft en bra helg i alla fall. I fredags var jag först på lite girls BBQ, sedan åkte jag med Victor och ett gäng till Rabat och kollade på en fyrverkerishow. I lördags åkte jag och Victor ut med Merlin på snorklingssemster, hittade ett nytt ställe där vi inte hade varit innan. Igår började jag och Fanny dagen med lite Bodycombat (sjuk träningsvärk idag!) följt av frukost, sedan chillade jag mest hemma resten av dagen. 


Snabbt måndag igen och jag och Victor funderar på att ta ledigt på fredag för att köra en weekend på Gozo. Vi har tänkt att göra det sååå länge men aldrig blivit av, så nu måste det hända! Har ni några planer för veckan? :)

 

Nedan kan ni se andra vloggen från Egypten som jag la upp på Youtube häromdagen. 

 

I'm back!

Hej på er! Nu är jag hemma igen. En jobbdag har gått, och känner mig inte jättepepp får jag ju erkänna, haha. Är i alla fall en lugn vecka då vi har team event halva dagen imorn och är lediga på torsdag, skönt det! Om två veckor får jag ju en liten break då jag ska åka till Sverige och jobba därifrån en vecka också, alltid skönt. Ska försöka få in och redigera massa bilder från datorn och lägga upp här, så länge kan ni kika på första vloggen från resan, när vi åkte dit! Puss på er!

Get Ready With Me - Video

La upp en GRWM på YouTube häromdagen. Min första video som inte är en vlogg, spännande. Filmar också med mina nya kamera. Tyvärr hör man ljudet från objektivet när det ändrar fokus, så ska se om jag kanske kan fixa ett nytt objektiv... Imorn tänkte jag vlogga med samma kamera, hoppas den funkar bättre till det!

Utflyktsvlogg

Ny vlogg idag, äntligen fick jag redigerat den från förra helgen! Victor har inte haft något minne på sin dator så har inte kunnat använda den, men nu har jag ju min egen så nu fick jag det äntligen gjort! Som jag tjatar om kameran haha men jag kan inte sluta tänka på hur taggad jag är på den, haha. Ser fram emot att filma och fota med bättre kvalitet. Framförallt till Egypten, kommer filma både vloggar och en eller några videor som är mer "seriösa" haha, typ lite travel diary liknande. Så de kan ni se fram emot tills slutet av juni! Glöm inte att prenumerera på min kanal så att ni inte missar dem! :) Puss på er!

Ny video och utflykt med scootern

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår bra! <3

Idag är vi uppe tidigt och ska iväg på utflykt! Äntligen är vår kära lilla Merlin lagad och fit for fight igen, bättre än någonsin! Vi ska bara göra smoothie till frulle samt fixa mackor till mellis på stranden. Är så taggad, så mysigt ska det bli. Var längesen vi var iväg på utflykt nu. Ska också vlogga under dagen, tror att det kommer bli en riktigt bra video faktiskt, så håll utkik efter den!

På tal om vloggar så postade jag en ny vlogg igår, från förra lördagen, tog inte tag i att redigera den förrän igår. Kika nedan om du vill :)

Fredag och ny vlogg

God morgon! Hoppas ni mår bra! Fredag igen, så skönt, och så taggad på Let's Dance haha! Jobbigaste beslutet idag blir vad vi ska äta till fredagsmyset... Känns helt ok! Ska strax kila till jobbet, upp och laga smoothie först bara. Jag och Rhi har bestämt sol-dejt på lunchen. Då vårt kontor bara ligger en minut från "stranden" (läs: stenen) tänkte vi kila ner och sola 45 minuter på lunchen. Fick hem mina nya bikinis från Nelly igår, så tänkte inviga en av dem. Har ni några planer för kvällen/helgen?

 

Laddade upp ny vlogg precis, här är från förra lördagen :) Prenumerera gärna på min Youtubekanal om du vill

Ny vlogg

Laddade precis upp vloggen från förra helgen, lite sent men bättre än aldrig! Filmade ju en liten kortis denna helgen också som kommer senare i veckan :)

 

Upp