sarahansson

Tarragon

I lördags hade jag och Victor date night, åkte till Tarragon i St Pauls Bay. Helt klart en av de bästa restaurangerna på Malta, ett måste om man är här! Var lite besviken då vårt favoritvin som de vanligtvis har där inte fanns, och substitutet var inte alls lika fantastiskt som det vanliga. Supermysig kväll ändå dock!

Sverige

Eftersom vi var på Malta över jul var det längesen jag var hemma, så för att bota hemlängtan lite bokade jag en veckas semester och åkte hem. Har haft en supermysig vecka och hunnit med att träffa Susanne, pappa och Ingela, mamma och Sigge och Daniel och Mattias. Nu ser jag dock fram emot att komma hem till Victor och mysa! Just nu är jag på flygplatsen i München, har avklarat 2 av 5 timmars väntan på planet till Malta.

Honeycomb hot chocolate

Något av det godaste på Costas vintermeny var Honeycomb hot chocolate, en extremt söt varm choklad med honungssirap toppad med grädde och chokladsås. De har nu slutat med sina juliga vinterdrycker men jag och Rhi gick dit efter jobbet igår och lyckades få tag på två muggar innan de försvinner helt. 

Måste införskaffa mig ett par gigantiska muggar med två öron, hur mysigt att sitta och sippa på te i en sådan!  

2017

Senast jag skrev ett inlägg var i juli 2014, vilket var ett tag sen. 2 år och 5 månader sen, närmare bestämt. I det inlägget beskriver jag hur jag och min fina vän Kristin hade en lång myshelg samt att vi trixade med att måla min lilla etta i Uddevalla. Tre månader efter inlägget skrevs (och innan jag hade lyckats måla klart) bokade jag en biljett till Malta och i Oktober 2014 flyttade jag dit. 

Nu i januari 2017 bor jag fortfarande på Malta, nu tillsammans med min kära sambo Victor som jag träffade på mitt nuvarande jobb. Har rest massor de senaste åren och levt ett helt annorlunda liv mot om jag hade bott kvar i Sverige. Lite konstigt då jag levt i princip hela mitt vuxna liv på Malta, och har knappt någon aning om hur man lever i Sverige. 

Kom att tänka på min lilla blogg för några månader sen, tyckte det var kul att läsa om vad jag pysslade med för tre år sedan, och tänkte att jag borde börja lägga upp lite inlägg ibland. Kul att gå tillbaka själv och kika på i efterhand. Jag kom dock aldrig igång, så varför inte sätta igång nu när det är nytt år och allt? Här kommer en liten bildbomb från 2016. Förhoppningsvis lyckas jag uppdatera lite då och då, eller så ses vi i juli 2019 ...

 

 Februari - Resa till Rom med Victor och Karin

Mars - Jag och Victor åkte till Bari

 

 

Åkte "Rolling Geeks" i Birgu

Vår på Malta

Vi köpte vår lilla scooter Merlin och åkte på massa Maltautflykter

Maj - vi flög till Sicilien (Catania) och träffade mamma och Sigge!

Maltasommar

Jag körde tre dagar "Banana Island" och åt endast bananer och gröna blad i tre dagar. Bananglass - mixad fryst banan - var en stor hit!

Juni - Susanne kom hit på besök!

Solnedgång vid Riviera Bay

Midsommar

Fler Maltautflyker

Började spela tennis

Juli - två veckors semester i Sverige, först västkusten sen Stockholm

Augusti - Victor födelsedag och jag överraskade honom med en resa till Sicilien

Brie och prosecco med Rhi

September - jag mötte upp mamma i Rom för en liten semester och mamma-dottter-kvalitetstid!

November - jag fyllde år och Victor överraskade mig med en helg på hotell

December - julpynt, Victor introducerade mig till Hearthstone, julfest med jobbet och kanellatte och glögg med Rhi!

Jul - Victors pappa + fru kom ner och firade jul med oss!

 

 

 

 

Upp