sarahansson

Underbar helg!

Haft en sjukt underbar långhelg med min fina Kristin! Har målat och fixat, ätit pizzalunch på golvet pga brist av möbler haha, haft två heldagar med solande och strandmys samt två vinkvällar på Kerstins! Allt detta med ett sjuuukt bra humör haha har sprungit omkring helt konstant galna och de flesta har förmodligen undrat vad vi går på egentligen.. Kärlek!

Mys med Susanne♡

Igår efter jobbet tog jag bussen till Munkedal och hade myskväll med Susanne! Vi åt sjukligt mycket mat och godis, snackade massa skit och däckade sedan i sängen till vänner haha, som vanligt! Kom hem för någon timme sen och har duschat och så, nu hoppas jag verkligen att vädret håller i sig idag så jag äntligen kan få solaaa igen, all min färg har försvunnit haha så sorgligt! Ledig hela helgen ska bli sååå skönt, hoppas jag får gjort lite med väggarna också haha känner mig så värdelös, knappt fixat någonting... Jaja det löser sig! Nu får jag fixa lite här och sen dra mig utåt, puss heeej!

Tisdag

Dålig uppdatering från mig på de senaste minsann! Lite bilder från när jag jag mammis var i Göteborg i torsdags och myste. Kollade i affärer, åt god mat och hade det trevligt. Som tur va var det fint väder för första gången på evigheter, bra tajming på lediga dagen! På kvällen var jag med lite tjejer och åt mat och drack vin på Fiezta, var "nattsudd" i uddevalla, massa folk i farten :) annars har jag bara jobbat, är dock ledig idag så snart kommer Rebecca hit så ska vi mysa! Ledig helgen denna veckan också, ska bli sååå skönt!

Puss så länge!

Upp