sarahansson

Snart dags!

Lite smått kaos här nu,men imorn förmiddag är det dags för flytt!! Blir mycket stök nu i början, har tänkt att måla lite i lägenheten med så tar ju ett tag innan allt kommer på plats..! Har även sjuukt mycket jag måste köpa, alla vanliga basic-grejer som tvål, köksgrejer, städtillbehör och annat kul, blir ju så sjukt dyrt med.. Får leva på vatten och bröd!

60-årskalas!

I helgen var det 60-årskalas för min lillla pappa! På fredagen hade han öppet hus på jobbet där det kom storkunder och leverantörer och jag var där och hjälpte Ingela med alla förberedelser och servera mat och så. På lördagen hade vi kalas hemma för familj och släkt, och nästa lördag blir det för grannarna, vet dock inte om jag ska dit då. Jag åkte med hem till Pappa och Ingela efter jobb-kalaset på fredagen och stannade ända tills på söndag kväll. Haft en supertrevlig helg och vädret har ju dessutom vart helt underbart! Tog tyvärr inte så mycket kort (läs: inga alls) på själva kalasen, då jag själv inte känner i princip någon av de som var med så blev det inte så passande att ta massa kort haha.. Men tagit lite allmänt från helgen iallafall så slänger in lite bilder! 

 

 

 

Jag och pappa tog en sväng med fyrhjulingen för att kolla in skylten som några av grannarna satt upp, kuuuligt!

 

Mys med Solo-pojken!

 

Lilla Solo fick sig en liten dusch med, han var smutsig som få men guuud så fin han blev! Haha ursäktar för sjuuukt dåliga bilder...!

 

Solo nyduschad och glad, och Ingela som står redo att spraya ner oss ännu mer med vattenslangen haha!

 

Jaaa det var inte så mycket mer bilder jag hade från helgen tyvärr, men haft det sjukt bra som sagt! Imorgon är det 1 maj och dags för FLYTT! Känns helt sjukt! Har fixat med lite adressändringar och andra roligheter idag och ska även packa ihop allt, det mesta har jag ju redan i lådor, mest kläder som jag ska samla ihop. Har även planerat lite inför sånt jag ska fixa i lägenheten sen, skrivit inköpslista på allt som behövs och kollat lite på inredning. Spännande spännande!

 

Kram på er 

Gottar mig!!

Huuur gött är inte vädret då?!😍☀️ Ligger och solar på terassen,hur nice som helst! Hoppas verkligen det håller i sig till helgen, då blir det 60-årskalas för lilla pappa! Puss på er!😘

Gilmore Girls

När jag gick på högstadiet kollade jag alltid på Gilmore Girls som alltid gick så passande på tv precis när jag kom hem från skolan, haha standard att man kollade på tv när man kom hem.. Blev nyligen himla sugen på att börja se det igen,har nog missat nåt avsnitt då och då också så kul att verkligen kolla igenom det på riktigt. Är i slutet av säsong två nu, åååh så bra det är!!!

Sjuukt fint väder idag igen, looove it! Fredag idag, betyder givetvis Let's dance! Jag och Mattias ska även äta pizza, börjar bli lite småhungrig nu så det ska bli sjukt gott!

Upp